Addpower TrueForm

Monofokalna sočiva za čitanje imaju svoja ograničenja u dubini i širini.

Addpower je najbolje rešenje za kancelarijske poslove kod kojih se kombinuje puno čitanja i rada na računaru.
Zahtevaju široko intermedijarno područje za intenzivno čitanje i rad na računaru bez ograničenja u širini.

Addpower je najefikasnije rešenje za osobe koje puno čitaju jer nudi istinsku dubinu vida uz garanciju relaksiranog iskustva čitanja.
Odlično je rješenje kao drugi par naočara uz progresive. Namenjen je za osobe koje intenzivno čitaju i za rad na računaru, te kao dodatno rešenje za presbiope s višom vrednosti adicije za koje su normalna progresivne sočiva za naočare limitirana u širini vidnog polja na blizu i srednjim udaljenostima. Zbog digresijske vrednosti od -0.75 D, široka i fleksibilna dubina percepcije je osigurana.

Želite li preciznost izrade sočiva za naočare na nivou piksela, Addpower 60 TrueForm indoor dizajnom Hoya dodatno obrađuje unutrašnju površinu postojećeg dizajna sočiva za naočare skladno vašoj dioptriji. Za vas to znači da je dioptrija na jedinstven način kalkulisana kako bi naglasila bolju vidnu oštrinu i jasnoću slike u svakoj pojedinačnoj liniji gledanja.

Karakteristike Prednosti Argumenti za kupovinu
Dodatna vrednost monofokalnih sočiva Korekcija naročita za intenzivno čitanje i kancelarijske poslove Opušteno čitanje, bolja dubina fokusa bez pokreta glave
Dugačka dužina degresije od 24mm Široka srednja zona i jasno područe fokusa Gladak prelaz s dalekog/ srednjeg na blizinu
Daljina nije dostupna Vrlo široko područje fokusiranja Efikasna podrška za intenzivne čitače
Asimetričan dizajn Jedinstveno dizajnirano levo i desno sočivo Široko vidno polje I fleksibilnost u dubini
Addpower TrueForm 60 Addpower TrueForm 60
Pogodno za specijalističke profesije i hobije
Pogodno za rad na računalu
Široka zona na blizu
Široka srednja zona
Brza interakcija
Udobnost čitanja