Pravila privatnosti

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo izvršiocima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla. Svi izvršioci Mobi Optike d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Mobi Optika d.o.o. cjeni i štiti Vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge i za davanje obavestenja i informacija vezanih uz Vašu kupovinu ili drugu uslugu, koristit ćemo samo one informacije koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, izneti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi.

Log datoteke

IP adrese koristimo kako bismo analizirali trendove, održavali Internet stranice, pratili kretanje korisnika i sakupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz bilo kakve lične podatke uz pomoć kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Linkovi

Ove Internet stranice sadrže linkove na drugih Internet stranica. Molimo vas da uzmete u obzir kako Mobi Optika d.o.o. ne može biti odgovorna za poštovanje privatnosti na pomenutim drugim Internet stranicama. Naše korisnike podsećamo da pročitaju izjave o privatnosti svake Internet stranice koja prikuplja ličnene podatke. Ova Izjava o privatnosti primenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.

Upitnici

Naše Internet stranice povremeno zahtevaju podatke od korisnika putem upitnika. Učestvovanje u ovim upitnicima (npr. nagradne igre) u potpunosti je dobrovoljno i korisniku je ostavljen izbor da pruži ili odbije pružiti tražene podatke. Traženi podaci mogu uključivati kontakt informacije (poput imena ili kućne adrese) i demografske podatke (poput poštanskog broja ili starosne dobi). Kontakt informacije biće iskorištene kako bi se obavestili pobednici i dobitnici nagrada. Rezultati upitnika biće iskorišćeni za praćenje i usavršavanje ovih Internet stranica i/ili naših usluga.

Obaveštenja o promenama

U slučaju da odlučimo promeniti naša pravila o poštovanju privatnosti obaveštenje ćemo objaviti na naslovnici naših Internet stranica kako bi korisnici uvek bili upoznati s podatcima koje prikupljamo, načina na koji ih koristimo i pod kojim ih uslovima, ako takvi postoje, otkrivamo. Ako u bilo kojem trenutku odlučimo iskoristiti lične podatke na način različit od navedenog u vreme kad su isti podatci dobijeni, naše ćemo korisnike obavestiti putem e-maila. Korisnicima će biti pružena mogućnost da odobre ili ne naše korišćenje tih podataka na nov način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o poštovanju privatnosti važećima u vreme prikupljanja podataka.