Dynamic Sphere

Ne propustite ni jedan trenutak, izbegnite neugodne refleksije

Dynamic Sphere polarizovana sočiva  nude nenadmašne prednosti u poredjenju sa standardnim sunčanim naočarima. Poboljšavaju kontrast, nude 100% zaštitu protiv štetnih UV zračenja, eliminišu intenzivan sjaj i ekstremno su udobne u vožnji* ili pri bavljenju vodenim/zimskim sportovima.
Namenjene su za osobe dinamičnog životnog stila koje mnogo vremena provode na otvorenom i žele više od standardnih sunčanih naočara. Eliminisanjem nepoželjnih refleksija tokom specifičnih aktivnosti na otvorenom (vožnja, vodeni/zimski sportovi), klijenti će iskusiti izuzetno vizualno iskustvo i uživati u izuzetnim prednostima ovih sočiva.

Hoya nudi progresivne Summit Pro/CD TrueForm Polarized i monofokalna Hilux polarizirana sočiva u 1.50 i 1.60 materijalima u braon, sivoj i American Gray nijansi.

Karakteristike Prednosti Argumenti za kupovinu
Filteri reflektuju sunčev odsjaj sa vode, mokrih ulica, snega i sl. Eliminišu efekt zaslepljenja, nudeći bogat kontrast i smanjujući zamor očiju Eliminišu refleksije za kontrastan vid u jakim svetlosnim uslovima. Uživanje u prednostima sunčanih naočara bez obzira na aktivnosti.
Dostupno u nekoliko atraktivnih boja Ispunjavaju funkcionalne i modne zahteve Atraktivne opcije boja na odabir
Blokiraju 100% UVA i UVB zračenje Potpuna UVA i UVB zaštita 100% UV zaštita za siguran i jasan vid

Levo sočivo prikazuje pogled bez, dok desno sočivo prikazuje pogled sa polarizacijom.