Hoya iDentifier

Hoya iDentifier program omogućava da se daljina, srednja udaljenost i blizina nezavisno izrade za podudaranje svakom individualcu za najjasniji i najstabilniji vid u svakom trenutku.

Šta sadrži? 

Baziran na procesu koji se sastoji od 4 koraka koje provodi sofisticirani algoritam, Hoya iDentifier omogućava odabir najoptimalnije personalizacije Hoyalux iD MyStyle V+ dizajna progresivnih dioptrijskih sočiva. Uzima u obzir sledeće parametre i informacije:

Dioptrije Unesite klijentove vrednosti dioptrije kao i druge važne parametre kao što je personalizovana udaljenost čitanja i metoda merenja adicije. Ti podaci osiguraće jasan vid na svim udaljenostima.

Odabir životnog stila Algoritam Hoya iDentifiera kategorizuje u kojem delu dana osoba boravi na otvorenom svakog dana, uzimajući u obzir različite životne stilove i provodeći dubinsku analizu korišenja digitalnih medija, vremena provedenog čitajući, u vožnji, bavljenju sportom ili u profesionalnom radnom okruženju.

Mere dioptrijskog okvira

Kod dizajna dioptrijskih sočiva, veoma je važno imati podatke o nosiocu, ne samo dioptriju i korekciju, već i poziciju nošenja naočara koja je specifična za svakog klijenta i svaki odabrani okvir. Rezultiraće bolje adaptiranom sočivu i prirodnijem vidu. Vrednosti se automatski mogu povući iz VisuReal portabla.

Prethodne naočare

Jedan od ključnih faktora uspešne adaptacije je uzimanje u obzir prethodne dioptrije u poslednje nošenim naočarama. Preporučeni dizajn zavisiće od nivoa zadovoljstva prethodnim naočarama.

Preporuka

Usporedite vid s novim Hoyalux iD MyStyle V+ progresivnim sočivima i konvencionalnim sočivima kako bi klijent video razliku između njih pre kupovine.

Naručivanje

Na poslednjoj stranici ekrana, vaša porudžbina će biti sumirana. Dodatni parametri kao što su materijal izrade i dorade biće potrebno uneti za procesiranje porudžbine. Zahvaljujući povezanosti putem HoyaiLinka, porudžbina se jednostavno može prebaciti u HoyaiLog – program za online porudžbine.

Zašto je HOYA iDentifier poseban? 

Personalizirano vizualno iskustvo – sistem garantuje potpuno personalizovani profil za sve vizualne potrebe

Aktivno učestvovanje – uključuje klijenta u individualno iskustvo konsultacije

Prilagodljiv – prilagođavanje procesa i sadržaja ličnim potrebama

Umrežen – osigurava efikasnu povezanost i transfer podataka