Lecture B TrueForm

LectureB su kancelarijska sočiva za rad na računaru koje pružaju oštar vid na udaljenosti do 2m (ovisno o adiciji). Omogućavaju prirodan položaj glave na blizinu i veliku udobnost za vreme rada.

Namijenjen je za osobe koje intenzivno čitaju i za rad na računaru, te kao dodatno rešenje za presbiope s višom vrednosti adicije za koje su normalna progresivna sočiva limitirana u širini vidnog polja na blizu i srednjim udaljenostima. Zbog digresijske vrijednosti od -1.50 D, široka i fleksibilna dubina percepcije je osigurana.

Želite li preciznost izrade sočiva za naočare piksela, Lecture B TrueForm indoor dizajnom Hoya dodatno obrađuje stražnju površinu postojećeg dizajna naočalnih leća sukladno vašoj dioptriji. Za vas to znači da je dioptrija na jedinstven način kalkulirana kako bi naglasila bolju vidnu oštrinu i jasnoću slike u svakoj pojedinoj liniji gledanja.

Karakteristike Prednosti Argumenti za kupovinu
Dodatna vrednost monofokalnih sočiva Korekcija naročita za intenzivno čitanje i kancelarijske poslove Opušteno čitanje, bolja dubina fokusa bez pokreta glave
Dugačka dužina degresije od 24mm Široka srednja zona i jasno područe fokusa Gladak prelaz s dalekog/ srednjeg na blizinu
Daljina nije dostupna Vrlo široko područje fokusiranja Efikasna podrška za intenzivne čitače
Asimetričan dizajn Jedinstveno dizajnirano levo i desno sočivo Široko vidno polje I fleksibilnost u dubini
Lecture B TrueForm Lecture B TrueForm
Pogodno za specijalističke profesije i hobije
Pogodno za rad na računaru
Široka zona na blizu
Široka srednja zona
Brza interakcija
Udobnost čitanja